«Ζει από θαύμα» 12χρονη – Κεραυνοβολήθηκε από γυμνά καλώδια κολόνας στον Άγιο Παντελεήμονα

Από «θαύμα»… γλίτωσε τα χειρότερα μια μαθήτρια ηλικίας 12 ετών στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν χτυπήθηκε με χιλιάδες Wolt από γυμνά καλώδια κολόνας ηλεκτρισμού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού  «Star», το κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο της οικογένειας τηςανήλικης, η κοπέλα καθόταν δίπλα στην κολώνα, η οποία είχε εκτεθειμένα καλώδια. Κάποια στιγμή, την έπιασε με το ένα χέρι ενώ το άλλο ακουμπούσε σε σιδερένιο κάγκελο. Ως συνέπεια, έχασε τις αισθήσεις της και γύρισε η γλώσσα της.

Για καλή της τύχη, η επέμβαση των οικείων της ήταν άμεση. «Της άνοιξα το στόμα και της έβγαλα τη γλώσσα, την άφησα κάτω και της έδωσα νερό», ανέφερε φίλος της 12χρονης που βρέθηκε στο σημείο.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε αναίσθητη στο σπίτι της και από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο. «Δεν μπορεί να σηκωθεί, δεν μπορεί να πατήσει δηλαδή το ένα πόδι της», δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού, συμπληρώνοντας ότι το κορίτσι είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και φοβισμένο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, τόνισε στο Star πως «καταθέσαμε μήνυση στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για επικίνδυνη βαριά σωματική βλάβη, για έκθεση σε κίνδυνο από υπόχρεο. Το κορίτσι ζει από θαύμα».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι αλλοδαποί ξεγυμνώνουν τα καλώδια στις κολώνες για να φορτίζουν τα κινητά τους με αποτέλεσμα όσοι περνούν από δίπλα να βρίσκονται εκτεθειμένοι στον κίνδυνο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...