Υποψήφιος διδάκτορας του ΑΠΘ καταγγέλει ότι αστυνομικοί τον ξυλοκόπησαν αναίτια την ώρα που πήγαινε στο πανεπιστήμιο (video)

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με ένα βίντεο από τα επεισόδια της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τη φοιτητική πορεία, όπου φαίνεται ένας υποψήφιος διδάκτορας της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΑΠΘ να συλλαμβάνεται τραυματισμένος, αφού όπως δηλώνει ο ίδιος στην κάμερα οι αστυνομικές δυνάμεις τον πέρασαν για ταραξία.

Ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου, σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος στο video πήγαινε στην δουλειά του στο Πανεπιστήμιο όταν έπεσε πάνω στα επεισόδιο που γίνονταν εκείνη τη στιγμή και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από εκεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια προσπάθειας περιορισμού του από τους αστυνομικούς, χτυπήθηκε από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το οποίο τράβηξε πολίτης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, το πρόσωπο του υποψήφιου διδάκτορα είχε γεμίσει με αίματα.

Όταν μάλιστα λέει στους αστυνομικούς «με κοπανάτε κιόλας», εκείνοι του απάντησαν ότι «δεν σε χτύπησε κανένας», για να τους απαντήσει «σκόνταψα και έπεσα κάτω;».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...