Υποδέχτηκαν το 2021 με… τρελό τρόπο – Επικό πανό σε μπαλκόνι στη Λαμία: Δεν ρουφιανεύουμε τους γείτονες (video)

Με έναν ξεχωριστό τρόπο υποδέχτηκε το 2021 μια παρέα νεαρών στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Στη Λαμία, λόγω των μέτρων που ίσχυαν, εμφανίστηκε σε μπαλκόνι επικό πανό, που ανέφερε: «Δεν ρουφιανεύουμε τους γείτονες».

Συγκεκριμένα, στην Καλαμαριά, όπως ανέφερε το «Thestival», νεαροί συγκεντρώθηκαν στο πάρκο Ούλοφ Πάλμε και έστησαν το δικό τους πρωτοχρονιάτικο σόου. Κάθε μέλος της παρέας κρατούσε από δύο ναυτικούς πυρσούς και περίμενε μέχρι το ρολόι να δείξει δώδεκα ακριβώς. Στην αλλαγή του χρόνου οι πυρσοί άναψαν και η νύχτα έγινε μέρα.

Μπορεί οι νεαροί να παρέβησαν το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας όμως φρόντισαν να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο του τοπικού μέσου Thestival:

Επικό πανό σε μπαλκόνι στη Λαμία: Δεν ρουφιανεύουμε τους γείτονες

Η πανδημία του κορονοϊού έχει βγάλει, το καλό, το κακό αλλά και το αστείο πρόσωπο των Ελλήνων και κατ’ επέκτασιν των Λαμιωτών κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Ένας συμπολίτης μας στα νότια της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας, είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, στο πλαίσιο του «τρολαρίσματος»… Εκτύπωσε, λοιπόν, ένα σίγουρα πρωτότυπο πανό, με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, την… λέει με στυλ στους γείτονες του, όπως ανέφερει το «lamianow».

Καλώντας να μην κάνουν καταγγελία, εάν κάποιοι αποφάσισαν να…. ξεφύγουν, παρότι ο κορονοϊός συνεχίζει να απειλεί τη χώρα.

Δείτε τις εικόνες από το «lamianow»:

(πληροφορίες από thestival, lamianow)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...