Υπέπεσε σε νέα γκάφα ο Τραμπ – Ο στρατιωτικός χαιρετισμός ενώ ακουγόταν ο εθνικός ύμνος (video)

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που ακόμα δεν έχει αποδεχτεί την ήττα τους στις εκλογές από τον Τζο Μπάιντεν, συνεχίζει (σίγουρα έως τις 20 Ιανουαρίου, εάν δεν αποδεχθούν οι κατηγορίες του) τις δραστηριότητές του, χωρίς να αποφεύγει τις γκάφες.

Ο αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της πρώτης του επίσημης επίσκεψης, ύστερα από την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, μετέβη μαζί με την «πρώτη κυρία» στο Κοιμητήριο του Άρλινγκτον για να τιμήσει την «Ημέρα των Βετεράνων». Την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου δεν στάθηκε ακίνητος όπως προβλέπεται, αλλά χαιρέτισε στρατιωτικά.

Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, που ηττήθηκε στις εκλογές, βρέθηκε στο εθνικό κοιμητήριο του Άρλινγκτον, κοντά στην Ουάσινγκτον, για την παραδοσιακή τελετή προς τιμήν των βετεράνων και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Όπως αναφέρει η βρετανική «Sun», την ώρα της ανάκρουσης του ύμνου, ο κ. Τραμπ έπρεπε να μείνει ακίνητος, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο για όλους ηγέτες που παρίστανται σε δημόσιες τελετές, ωστόσο αυτός χαιρέτησε τη σημαία στρατιωτικά.

Όλα αυτά την συμβαίνουν την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και οδηγεί τη χώρα σε μια έκρυθμη κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο.

Σύμφωνα με το «Associated Press», ο Ντόναλντ Τραμπ έχει περάσει την πρώτη εβδομάδα μετά την ήττα του στις εκλογές «κοιτάζοντας τηλεόραση» και «μιλώντας στο τηλέφωνο με Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες» προκειμένου να τον υποστηρίξουν στις καταγγελίες του για νοθεία. Ο Τραμπ, σύμφωνα με το «AP» έχει μειώσει πολύ τις δραστηριότητές του ως πρόεδρος ενώ μόλις την Τετάρτη (11/11), έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, χωρίς ωστόσο να κάνει δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (14/11) είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ, και μιλάμε για τους «φανατικούς», που θεωρούν πως η… λευκή φυλή υπερέχει των άλλων. Με τα αμερικανικά Μέσα να επιμένουν πως τους ξεσηκώνει ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ο οποίος είναι έτοιμος να προκαλέσει εμφύλιο στη χώρα, όπως έχει δείξει από την πρώτη στιγμή των αμερικανικών εκλογών. Την ίδια ώρα, κοντά θα κάνουν πορεία και υποστηρικτές που θέλουν πρόεδρο των Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...