Βρήκε τον… μάγειρά του ο Άδωνις – «Καρφιά» Πετρετζίκη για τις ρυθμίσεις στην εστίαση (video)

Μέσα σε λίγα λεπτά διαλόγου, ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης κατάφερε να αναδείξει το κυβερνητικό «αλαλούμ» στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, έχοντας απέναντί του τον Άδωνη Γεωργιάδη, στον οποίο απαρίθμησε τα προβλήματα στην εστίαση, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι ρυθμίσεις που έχουν γίνει για τον κλάδο «είναι όλες δάνεια».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άκης Πετρετζίκης τόνισε ότι η επιστρεπτέα προκαταβολή είναι δάνειο, «είναι χρήματα που θα κληθούμε να δώσουμε πίσω. Οι ρυθμίσεις είναι όλες δάνεια. Μπορεί να φαίνεται μια επιχείρηση ότι βγαίνει αλλά από το καινούριο έτος θα ζητηθούν όλα τα χρήματα πίσω. Θα έχουμε να πληρώσουμε δόσεις δανείων παντού. Δάνεια που ήρθαν με το ζόρι».

Αναφορικά με το Δώρο Χριστουγέννων, ο γνωστός σεφ υπογράμμισε ότι «αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότεροι αυτή τη στιγμή είναι οι εργαζόμενοι. Δε θέλουμε να διώξουμε άνθρωπο. Θέλουμε όλοι οι εργαζόμενοι να πάρουν το δώρο τους. Ούτε κατά διάνοια δε βγαίνουν τα δώρα. Σε 10 ημέρες από τη στιγμή που θα ανοίξουμε θα πρέπει να δώσουμε το δώρο γιατί αλλιώς υπάρχει ποινικό αδίκημα», σημείωσε και είπε ότι το δώρο θα πρέπει να καλυφθεί 100% από το κράτος.

«Εάν δεν ανοίξουν τα μαγαζιά τα Χριστούγεννα και ανοίξουν τον Ιανουάριο έχουν καταστραφεί όλοι», προειδοποίησε ο Άκης Πετρετζίκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί η επιχείρηση να μη συμμετέχει καθόλου στο Δώρο των Χριστουγέννων» και στη συνέχεια ότι αν δεν ανοίξουν τα μαγαζιά τα Χριστούγεννα, εξετάζονται όλα τα σενάρια για το δώρο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...