Βόλος: Δωρεάν κρέας σε πάνω από 1.000 οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Ποσότητα 4,5 κιλών κρέατος ανά οικογένεια θα διανείμει ο Δήμος Βόλου, σε 1.000 και πλέον οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες, με την κρίση της πανδημίας, για τις εορταστικές ημέρες που έρχονται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, η διανομή του κρέατος θα γίνει στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας προκειμένου να ενισχυθεί και να διευρυνθεί το δίχτυ κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης και με οδηγό τη βούληση να μην υπάρξει καμία οικογένεια που θα στερηθεί των βασικών για το γιορτινό τραπέζι της.

Την 22 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί, στα Δημαρχεία Βόλου και Νέα Ιωνίας, η διανομή κρέατος σε περισσότερες από 1.000 οικογένειες και εάν υπάρξουν επιπλέον ανάγκες για άλλες οικογένειες αυτές θα καλυφθούν.

Η δαπάνη δεν θα επιβαρύνει τον Δήμο Βόλου, αφού καλύπτεται κατά τα 2/3 από δωρεές επιχειρηματιών φίλων του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και κατά το 1/3 από δωρεά του ίδιου του κ. Μπέου.

Οι οικογένειες που θα λάβουν τη βοήθεια σε τρόφιμα είναι αυτές, οι δικαιούχοι των οποίων είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα οικονομικής αδυναμίας του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου, καθώς και σε άλλες κοινωνικές δομές του δήμου.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...