Βίαιη σύλληψη γυναίκας σε λαϊκή αγορά στο Κάτω Χαλάνδρι λόγω Κουφοντίνα (video)

Άγρια επέμβαση της αστυνομίας, λόγω του… Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (06/03) στο Κάτω Χαλάνδρι και στην οδό Σαρανταπόρου, όπου πραγματοποιείται λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μια γυναίκα. Έντονη ήταν και η αντίδραση του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου.

Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκε μικρή ομάδα αλληλέγγυων στον στον καταδικασθέντα τρομοκράτη της «17Ν» και μοίραζε φυλλάδια. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί μπήκαν με τις μηχανές τους μέσα στη λαϊκή και όταν μια γυναίκα διαμαρτυρήθηκε έντονα, την συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κατηγορείται για «βία κατά υπαλλήλων και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης» και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Facebook φαίνεται η σύλληψη της γυναίκας και οι διαμαρτυρίες των καταναλωτών που φώναζαν «ούτε να καταναλώσουμε με την ησυχία μας δεν μας αφήνετε».

Έντονη ήταν και η αντίδραση του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου. Σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε:

«Η σημερινή πρωτοφανής και απρόκλητη επιδρομή των ΜΑΤ μέσα στην λαϊκή αγορά του Κάτω Χαλανδρίου και οι βιαιότητες ενάντια σε καταναλωτές, περαστικούς και διαμαρτυρόμενους πολίτες αποτελεί επιστροφή σε σκοτεινές εποχές και πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών.

Αν νομίζουν οι εμπνευστές της ότι με παρόμοια καμώματα θα καταφέρουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις βαριές ευθύνες τους στην διαχείριση της πανδημίας, την ανεργία, τη φτώχεια, τα κλειστά μαγαζιά, να τρομοκρατήσουν η νά διχάσουν τους δημότες της πόλης, κάνουν λάθος.

Ας γνωρίζουν ότι παρόμοιες συμπεριφορές είχαν στο παρελθόν και θα ξαναέχουν στο μέλλον την ίδια κατάληξη.

Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας…».

(πληροφορίες από news247.gr, myxalandri.gr)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...