Βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας ο Κουφοντίνας – Βελτιώνεται η υγεία του

Σημαντική ημέρα η Τρίτη για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς βγήκε από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας μετά από πολυήμερη παραμονή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του γενικά καλή και θα συνεχίσει για όσο διάστημα χρειαστεί τη νοσηλεία του στο θάλαμο – κελί του 1ου ορόφου της Παθολογικής Κλινικής του ΓΝ Λαμίας.

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη, έμεινε στην Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας εννέα ημέρες μετά την απόφασή του να σταματήσει την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου.

Προς το παρόν μπορεί και κινείται υποβασταζόμενος, ενώ η επανασίτισή του έγινε χωρίς προβλήματα μετά από 66 ημέρες χωρίς φαγητό.

Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 25 Ιανουαρίου από επιπλοκές που του είχε δημιουργήσει η απόφασή του αυτή και τελικά στις 16 Φεβρουαρίου εισήχθη με σοβαρά προβλήματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μάλιστα για λίγες ημέρες η απεργία πείνας είχε γίνει και απεργία δίψας με τον ίδιο να αρνείται και τον ορό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας έκανε ότι ήταν δυνατό για να τον κρατήσει στη ζωή και ένα ζήτημα που απασχόλησε (και απασχολεί) δικαιοσύνη και υγεία προσεγγίστηκε με ευαισθησία και με γνώμονα το σεβασμό στις επιλογές του ανθρώπου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κουφοντίνας μέσω των εκπροσώπων του.

Πηγή: lamiareport.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...