Βγήκαν όπλα ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά στα Μέγαρα – Τουλάχιστον έξι τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στα Μέγαρα και ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει μεταβεί στον καταυλισμό Ρομά της περιοχής καθώς για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βγήκαν όπλα και έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τουλάχιστον έξι άτομα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, δύο άτομα που φέρεται να είναι και αυτοί που άνοιξαν πυρ, έχουν ταμπουρωθεί σε οικία, με την αστυνομία να σχεδιάζει επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη, στον ΣΚΑΪ, πρόκειται για δύο συγγενικές οικογένειες, ξαδέλφια, που διαπληκτίστηκαν με άγριο τρόπο.

«Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο είναι πολύ συχνό στην περιοχή είναι γκέτο επομένως είναι φυσικό να υπάρχει εστία εγκληματικότητας και παραβατικότητας» σημείωσε ο κ. Σταμούλης.

«Είναι συνοικία στον ιστό της πόλης και έχουμε συχνά προβλήματα με πυροβολισμούς. Η περιοχή είναι γκέτο, για να μπει η ΕΛΑΣ πρέπει να κάνει ειδική επιχείρηση». Χρειάζονται, επισήμανε ο δήμαρχος, μακροχρόνια και πολυποίκιλα μέτρα από την πολιτεία, όχι μόνο αστυνομικά μέτρα και αποσπασματικές επεμβάσεις.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...