Βαρύς ο απολογισμός του κορονοϊού σε νέους ανθρώπους – Δέκα νεκροί 36-57 ετών το τελευταίο 48ωρο

Πολύ βαρύς σε θανάτους νέων ανθρώπων από κορονοϊό ήταν ο απολογισμός του τελευταίου 48ώρου δείγμα του ότι σε αντίθεση με το ξεκίνημα της πανδημίας, η νόσος χτυπά πλέον και άτομα που είναι νεότερα σε ηλικία και σε ορισμένες, σπάνιες βέβαια, περιπτώσεις που δεν έχουν καν υποκείμενα νοσήματα.

Στο διάστημα αυτό, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, δέκα συμπολίτες μας ηλικίας από 36 έως 57 ετών, έχασαν τη μάχη σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.

Οι δύο εξ αυτών, αμφότεροι άνδρες σε Βέροια και Αλεξανδρούπολη, δεν φαίνεται να είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 39 χρόνων κατέληξαν στα Αχιλλοπούλειο Βόλου και Κουτλιμπάνειο Λάρισας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αμφότερες είχαν νοσογόνο παχυσαρκία, που σύμφωνα με τους ειδικούς αποδεικνύεται σοβαρός παράγοντας κινδύνου για σοβαρή νόσηση από κορονοϊό.

Με αναφορά του ίδιου επιβαρυντικού παράγοντα, προστέθηκαν στη λίστα με τα θύματα του κορονοϊού, άλλοι τρεις άνθρωποι: δυο 54χρονες που κατέληξαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ενας 52χρονος στο Αττικόν.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου κατέληξαν τις τελευταίες δύο ημέρες ένας 53χρονος και ένας 57χρονος, με χρόνια νοσήματα. Τέλος, «έσβησε» και μια 52χρονη στο Ασκληπιείο, καθώς τα υποκείμενα νοσήματα από τα οποία έπασχε κατέστησαν άνιση τη μάχη της με τον ιό.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...