Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Οι νέοι δεν βρίσκονται σε πάρτι, αλλά στην ανεργία (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδόθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, σε νέο ρεσιτάλ στόχευσης των νέων σε ό,τι αφορά στη διασπορά του κορονοϊού για ευνόητους λόγους.

Ο πρωθυπουργός απέδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν έχει καμία, μα καμία επαφή, με την πλειοψηφία του κόσμου που παλεύει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα οικονομικά.

Μετά από εκείνη την περιβόητη ατάκα ότι «υπάρχει κόσμος που είναι εξαρτημένος από τον μισθό του», σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και πάλι για τη διασκέδαση των νέων.

Ο Αλέξης Τσίπρας του απάντησε πως ίσως οι νέοι που γνωρίζει εκείνος να κάνουν πάρτι, αλλά η πλειονότητα των νέων «είναι στην ανεργία, είναι στην ανασφάλεια, δεν έχει εργασία, δεν έχει προοπτική».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν έχετε επίγνωση, κύριε Μητσοτάκη, του πώς ζει η πλειονότητα των πολιτών στη χώρα μας. Διότι η πλειονότητα των νέων ανθρώπων δεν είναι αυτό το μοντέλο που έχετε εσείς στο μυαλό σας. Που σκέφτεται μονάχα πώς θα διασκεδάσει και πώς θα πάει το βράδυ να κάνει πάρτι. Ίσως εσείς στον περίγυρό σας να βλέπετε νέα τέτοια παιδιά. Η πλειονότητα των νέων ανθρώπων σήμερα είναι στην ανεργία, είναι στην ανασφάλεια, δεν έχει εργασία, δεν έχει προοπτική».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...