Τσίπρας για Ικαρία: Δεν πρόκειται πια για επαναλαμβανόμενη ανεμελιά αλλά για αλαζονεία (video)

Δριμεία κριτική άσκησε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το φαγοπότι και το γλέντι στην Ικαρία, χωρίς να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και για τις εικόνες που προβλήθηκαν σε βίντεο αποκαλυπτικές της βαθιάς υπεροψίας και αλαζονείας που τον διακατέχει.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Προφανώς δε πρόκειται πια για επαναλαμβανόμενη ανεμελιά, αλλά για βαθιά υπεροψία και αλαζονεία.

Είμαι εξουσία και κάνω ό,τι θέλω. Γιατί; Μα γιατί μπορώ, βρε αδελφέ.. Άντε, εις υγείαν των κορόιδων».

Νωρίτερα, ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με βολές κατά του πρωθυπουργού, αναφέροντας: «Περιμένουμε απάντηση για το εάν το γλέντι Μητσοτάκη στην Ικαρία ήταν ανεμελιά ή αλαζονεία». Χωρίς να… ξεχάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την ποδηλατάδα του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασε από την πρώτη στιγμή για το συγκεκριμένο γεγονός στην Ικαρία, όπου πήγε ο πρωθυπουργός λόγω και των εμβολιασμών του πληθυσμού για τον κορονοίό, ρίχνοντας βέλη και στον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε το θέμα η ΕΡΤ.

Θέση για το θέμα πήρε και ο βουλευτής Σάμου της ΝΔ, καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, που παρέθεσε το γεύμα, αναφέροντας ότι… «τηρήθηκαν όλα τα μέτρα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παρουσιαστεί… μετανιωμένος για τις φωτογραφίες και την ποδηλατάδα στην Πάρνηθα. Είχε πως έκανε την αυτοκριτική του και υπογράμμισε… «πόσο σημαντικό είναι το ατομικό παράδειγμα των πολιτικών».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...