Τσίπρας για Άδωνη: Είναι αληθινή η «ειδική άδεια»; Βάπτισε το παιδί προέδρου Ανεξάρτητης Αρχής; (video)

Στη βάπτιση στην οποία ήταν νονός ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή και αναφέρθηκε στο χαρτί το οποίο παρουσίασε και ο ίδιος χαρακτήρισε ως «άδεια».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στα ορθογραφικά λάθη του συγκεκριμένου χαρτιού, επισημαίνοντας ότι «γράφτηκε στο πόδι» και ζήτησε από την κυβέρνηση ν’ απαντήσει αν είναι αληθινό ή πλαστό.

«Αν είναι αληθές, να μας δείξετε και πόσες άλλες τέτοιες βεβαιώσεις έχετε δώσει, παραβιάζοντας τους νόμους που εσείς ψηφίζετε. Αν είναι πλαστό οφείλει ο κ. Γεωργιάδης να καταθέσει τώρα την παραίτησή του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τα δημοσιεύματα και τα tweets που σύμφωνα με αυτά ο κ. Γεωργιάδης βάπτισε το παιδί του προέδρου Ανεξάρτητης Αρχής.

«Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο κ. Γεωργιάδης βάπτισε το παιδί μιας Ανεξάρτητης Αρχής, του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής για τις δημόσιες συμβάσεις. Αν ισχύει, αν δεν ισχύει να το διαψεύσει. Αν ισχύει θα κληθεί ο εν λόγω πρόεδρος να ελέγξει και να είναι αδέκαστος με την υπηρεσία του κουμπάρο του», είπε και έκανε γνωστή άρθρο από τον δημοσιουπαλληλικό κώδικά που το απαγορεύει.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...