Τρόμος στο Τέξας: Φορτηγό γεμάτο κυψέλες ανατράπηκε ελευθερώνοντας χιλιάδες «εξαγριωμένες» μέλισσες (video)

Αναστάτωση προκλήθηκε σε περιοχή του Σαν Αντόνιο στο Τέξας, όταν ένα φορτηγό που κουβαλούσε 400 κυψέλες εξετράπη της πορείας του, ελευθερώνοντας χιλιάδες εξαγριωμένες μέλισσες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «The San Antonio Express-News», ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να βγουν από αυτό περίπου 20.000-25.000 μέλισσες, κάνοντας την περιοχή να θυμίζει σκηνικό ταινίας τρόμου.

Οι μελισσοκόμοι, έσπευσαν στο σημείο κάνοντας προσπάθειες να μαζέψουν τις μέλισσες που είχαν κατακλύσει τον αυτοκινητόδρομο και τις γύρω περιοχές.

Ωστόσο, δεν κατόρθωσαν να μαζέψουν καμία από αυτές. Μάλιστα, οι αρχές αναγκάστηκαν να κλείσουν ένα σημείο του δρόμου για αρκετές ώρες και να καλέσουν τους κατοίκους να μην βγουν από τα σπίτια τους. Οι μέλισσες που παρέμειναν εντός των κυψελών τους μέσα στο φορτηγό, θανατώθηκαν από τον αφρό που έριξε , για λόγους ασφαλείας η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας μεταφορών δήλωσε πως το πολύτιμο φορτίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Μάλιστα… κατηγόρησε την πυροσβεστική για ζημειά ύψους 90.000 δολαρίων. Από την άλλη, ο Rick Fink, πρόεδρος της τοπικής ένωσης μελισσοκόμων, υπερασπίστηκε τη δράση της πυροσβεστικής, δεδομένου της κατάστασης, η οποία απαιτούσε επείγουσα δράση.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...