Τρόμος στην Καλιφόρνια: Επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες (video)

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια, καθώς το βράδυ της Κυριακής (22/11) – τοπική ώρα – έγινε επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία της περιοχής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον δύο νεκροί και απροσδιόριστο αριθμό τραυματιών, σύμφωνα με τα διεθνή δίκτυα.

Συνελήφθη ένας ύποπτος

Σε μήνυμα σε κοινωνικά δίκτυα, που αναρτήθηκε λίγο πριν τις 21:00 τοπική ώρα, το αστυνομικό τμήμα του Σαν Χοσέ ζήτησε από τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή. Περίπου μια ώρα αργότερα, ο δήμαρχος της πόλης, Σαμ Λικάρντο, έγραψε στο Twitter ότι η Αστυνομία εντόπισε έναν ύποπτο και τον συνέλαβε.

Η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει, ωστόσο, πως υπάρχει σύλληψη υπόπτου, λέγοντας πως η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες των δύο μελών της κοινότητάς μας που υπέκυψαν μετά από τραύματα με μαχαίρι στην επίθεση στην εκκλησία Grace Baptist Church», έγραψε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως υπάρχουν και «αρκετοί σοβαροί τραυματίες».

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα του συμβάντος δεν πραγματοποιούνταν, πάντως, κάποια τελετή στην εκκλησία. Στον χώρο της εκκλησίας είχαν, ωστόσο, μεταφερθεί άστεγοι ώστε να «προστατευτούν από το κρύο».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...