Τρομακτικό ατύχημα στην Καλιφόρνια καταγράφεται από κάμερα: SUV διαπερνά εστιατόριο – Μια νεκρή, επτά τραυματίες (video)

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια την περασμένη Κυριακή όταν ένα αυτοκίνητο τύπου SUV μετά από ανεξέλεγκτη πορεία μπήκε μέσα σε ένα εστιατόριο γεμάτο κόσμο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το αυτοκίνητο διασχίζει κάθετα μια λεωφόρο και πέφτει πάνω στους θαμώνες εστιατορίου, που είχε βγάλει τραπέζια στο πάρκινγκ εμπορικού κέντρου.

Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης με τους πελάτες να ουρλιάζουν από τον πανικό τους καθώς κείτονταν αιμόφυρτοι στο έδαφος τραυματίες.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους πελάτες του εστιατορίου να ουρλιάζουν σοκαρισμένοι, καθώς ορισμένοι από αυτούς κείτονταν αιμόφυρτοι στο έδαφος. Μια γυναίκα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ οι τραυματίες ήταν συνολικά επτά.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...