Τραγωδία στο Κερατσίνι: 15χρονος μαθητής έβαλε τέλος στη ζωή του

Θρήνος επικρατεί στο Κερατσίνι στο άκουσμα της σοκαριστικής είδησης για έναν 15χρονο μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Με βάση τις πληροφορίες της σελίδας koinoniki.gr, το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα (1/3) και ο άτυχος νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα, η ώρα έδειχνε 6 το απόγευμα, όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία για να σπεύσει σε σπίτι στο Κερατσίνι που φώναζαν «βοήθεια».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στον χώρο, εντόπισαν το παιδί κρεμασμένο από πόμολο ντουλάπας και παρά τις πρώτες βοήθειες που του παραχωρήθηκαν, το κακό είχε ήδη συμβεί.

Το ανήλικο παιδί βρήκε η μητέρα του, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θεώρησε τα βιντεοπαιχνίδια ως «υπεύθυνα» για την πράξη του.

Πηγή: koinoniki.gr

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...