Τραγωδία στην Ηλεία: «Βουτιά» θανάτου για ηλικιωμένο σε γκρεμό 60 μέτρων

Νεκρός βρέθηκε ένας 78χρονος από την Ηλεία, ο οποίος, σύμφωνα με το ilialive.gr, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο χωριό Κορυφή του δήμου Πύργου, τα ξημερώματα της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου.

Ο ηλικιωμένος, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έφυγε από την οικία του πηδώντας από το παράθυρο. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε προς το δρόμο που οδηγεί στα κτήματά του και βρίσκεται δίπλα σε γκρεμό.

Σύμφωνα με τα ίχνη που βρήκαν ένας πυροσβέστης καθώς και ένας ανιψιός του, ο άνδρας πέρασε πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και στάθηκε στην άκρη του γκρεμού. Αφού, άφησε το φακό που είχε πάρει μαζί του για να βλέπει τον δρόμο, έδωσε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό από ύψος περίπου 60 μέτρων.

Οι συγγενείς του, με το που αντιλήφθηκαν την απουσία του, ξεκίνησαν να τον αναζητούν. Ακολούθησαν τη διαδρομή, που όπως ανέφεραν συγχωριανοί είχε κάνει τις τελευταίες ημέρες ξανά και βρέθηκαν στο σημείο του γκρεμού.

Οι δικοί του, ανησυχούσαν πως λόγω των προβλημάτων υγείας και των αντιδράσεων του θα επιχειρούσε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, επικέντρωσαν της έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή.

Από ψηλά, δεν ήταν δυνατό να δει κανείς αν βρίσκεται κάπου το σώμα του ηλικιωμένου, κυρίως αν βρισκόταν μέσα στη βλάστηση στο τέλος του γκρεμού.

Στο σημείο μαζί με τους άνδρες της ΟΠΚΕ και της Π.Υ. Πύργου, έφτασαν και οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ για τις αναζητήσεις.

Όταν εντοπίστηκε ο φακός του 78χρονου στην άκρη του γκρεμοιύ, οι αρχές ήξεραν που να ψάξουν για τον άνδρα, αφού περιορίστηκε κατά πολύ η ζώνη έρευνας. Ακολουθώντας ίχνη που ήταν διακριτά μόνο από κοντινή απόσταση, βρέθηκε η σορός του άτυχου ηλικιωμένου.

Η δεύτερη ομάδα – ορειβατική – της 6ης ΕΜΑΚ, έφτασε από την Πάτρα για να ανασύρει τη σορό του.

Πηγή: ilialive.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...