Τον Γεωργιάδη δεν μπορεί να τον «αδειάσει» η κυβέρνηση – «Είμαι η κυβέρνηση» (video)

Για άρση της απαγόρευσης λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων μιλά τις τελευταίες μέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας μάλιστα «παράθυρο» για περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε κάποιους στην κυβέρνηση κι αποφασίστηκε η «διαρροή» μιας φράσης που βάζει τέλος στην πρόωρη συζήτηση για το άνοιγμα περισσότερων κλάδων μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στο λιανεμπόριο.

«Δεν υπάρχει ακόμα καμία σκέψη για περαιτέρω άρση των περιορισμών πριν δούμε το πώς θα εξελιχθεί το άνοιγμα του λιανεμπορίου», είπε χαρακτηριστικά κυβερνητική πηγή στην εφημερίδα «Καθημερινή» και αρκετά ΜΜΕ έκαναν λόγο – και σωστά – για άδειασμα του Γεωργιάδη από το Μέγαρο Μαξίμου.

Γι’ αυτό ακριβώς το ζήτημα ρωτήθηκε σχετικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Δήμου Βερύκιου, στον «Alpha 989» και τόνισε πως αυτά τα διαβάζει και γελάει. Γιατί; Διότι αυτός είναι η κυβέρνηση.

Τάκης Χατζής: «Είπαν ότι σας άδειασε η κυβέρνηση για το θέμα των χιονοδρομικών. Αυτό διάβασα και εγώ. Δεν λέω ότι έγινε, σας λέω τι διάβασα».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τα διαβάζω εγώ και γελάω. Μα είμαι η κυβέρνηση. Τι είμαι εγώ; Εκτός κυβέρνησης είμαι;»

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...