Το 2021 μπήκε ήδη στη Νέα Ζηλανδία – Ποιες χώρες «ξεφορτώθηκαν» το 2020 (video)

Τη στιγμή που η υφήλιος είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει μια άνευ προηγουμένου χρονιά, ο πολυπόθητος ερχομός της νέας, με την ελπίδα ότι μαζί της θα φέρει καλύτερες ημέρες σε όλο τον πλανήτη, είναι ήδη γεγονός σε ορισμένα σημεία του κόσμου.

Χώρες όπως η Νέα Ζηλανδία, άρχισαν να υποδέχονται το 2021 με ενθουσιασμό και εορταστικές εκδηλώσεις, στη σκιά της πανδημίας του κορονοϊού.

Πρώτα αντίκρισαν το νέο έτος τα νησιωτικά κράτη Σαμόα και Τόνγκα στον Ειρηνικό Ωκεανό με ένα λαμπερό σόου πυροτεχνημάτων στην πρωτεύουσα Απία στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Ακολούθησε η Νέα Ζηλανδία, όπου η νύχτα μετατράπηκε σε μέρα από το φως των βεγγαλικών στην πρωτεύουσα Όκλαντ. Δεδομένου ότι η χώρα είναι σε εξαιρετικά καλή επιδημιολογική κατάσταση, αρκετός ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να αποχαιρετήσει το 2020.

Από την άλλη, στο Σίδνεϊ, τη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, ξεκίνησε φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα, αλλά αυτή τη φορά με εξ αποστάσεως θεατές.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...