Τι έδειξε η νεκροτομή στον ξενοδόχο από τη Σαντορίνη – Πού στρέφονται οι έρευνες

Η ιατροδικαστική εξέταση στο απανθρακωμένο πτώμα του 69χρόνου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Σαντορίνη, φαίνεται πως περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η νεκροτομή δεν μπόρεσε να εντοπίσει εμφανείς κακώσεις και αυτό λόγω της αποτέφρωσης του πτώματος.

«Για μας υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και αναζητούμε το δολοφόνο. παρά το γεγονός ότι η νεκροτομή δεν μας δίνει τα στοιχεία που περιμέναμε» δήλωσε ο αξιωματικός που ασχολείται με την υπόθεση.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν μπόρεσε να απαντήσει ούτε στο ερώτημα αν ο θάνατος ήταν ασφυκτικός ενώ από την κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο 69χρονος είχε περιλουστεί με το εύφλεκτο υγρό, κάτι το οποίο δείχνει πως δεν θα μπορούσε να είναι ατύχημα.

Η έρευνα συνεχίζεται

Οι Αρχές αναζητούν το άτομο που λίγη ώρα πριν το έγκλημα, ήταν μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου, ενώ έχουν αρχίσει οι έρευνες σε κινητά τηλέφωνα και κάμερες ασφαλείας.

Το βασικό είναι να εντοπιστούν οι προσωπικές επαφές του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και να βρεθεί από το υλικό των καμερών, ποιος μπορεί να τον επισκέφτηκε εκεί.

Θα πραγματοποιηθούν άμεσα και καταθέσεις από τον ευρύτερο κύκλο του. Οι κάτοικοι αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι η σωρός του άτυχου βρεθεί κοντά στο χώρο της ρεσεψιόν σε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιούσαν ως κουζινάκι.

Η φωτιά δεν είχε επεκταθεί σε κανένα άλλο σημείο του κτηρίου και οι πυροσβέστες στην ουσία εντόπισαν ένα φλεγόμενο πτώμα όταν έφτασαν για την κατάσβεση.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...