Θύμα εξαπάτησης έπεσε ηλικιωμένη με δήθεν τροχαίο της κόρης της – Τι συνέβη

Στόχος απατεώνων βρέθηκε μια ηλικιωμένη στη Γαστούνη της Ηλείας, οι οποίοι προσπάθησαν να την πείσουν ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται επειγόντως χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Πώς την εξαπάτησαν

Ένα από τα μέλη της σπείρας πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης προσποιούμενο τον αστυνομικό, δήθεν για να την ενημερώσει για το ατύχημα του παιδιού της. Έπειτα, ένας συνεργός του της τηλεφώνησε και παρουσιάστηκε ως γιατρός, ενώ μια γυναίκα έκανε πως είναι η κόρη της και τη ζήτησε χρήματα.

Ιδιαίτερο είναι το γεγονός πως οι δράστες, μη θέλοντας να φύγουν με άδεια χέρια, δέχτηκαν τα μόλις 350 ευρώ που διέθετε όλα κι όλα η ηλικιωμένη.

Ο δήθεν αστυνομικός ξαναπήγε στο σπίτι του θύματος και παρέλαβε το εν λόγω ποσό, ωστόσο λίγο μετά, η γυναίκα κατόπιν επικοινωνίας με την… αληθινή κόρη της διαβεβαιώθηκε ότι δεν είχε τραυματιστεί.

Έτσι, ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του «εισπράκτορα», ο οποίος λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού και της Ασφάλειας Ήλιδας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...