Θρήνος στα Τρίκαλα: «Έσβησε» 14χρονη που είχε μπει σε ΜΕΘ με δύσπνοια και βήχα

Θρήνος στη Φαρκαδόνα Τρικάλων μετά τον ξαφνικό θάνατο μιας 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου. Η νεαρή κοπέλα παρουσίασε έντονη δύσπνοια και βήχα το βράδυ της Παρασκευής και κατόπιν μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα Δευτέρα, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του oichalianews.gr, οι πρώτες εξετάσεις της 14χρονης έδειξαν πως παρουσίαζε πρόβλημα στο μυοκάρδιο.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού οι γιατροί του νοσοκομείου Τρικάλων έκριναν αναγκαία την μεταφορά της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η 14χρονη μαθήτρια που φαινόταν απόλυτα υγιής έως την Παρασκευή, εισήχθη τελικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου όπου και κατέληξε το πρωί της Δευτέρας από μυοκαρδίτιδα.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...