Θρίλερ στη Σαντορίνη: Απανθρακωμένος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου πίσω από τη ρεσεψιόν

Μια ανατριχιαστική υπόθεση άρχισε να εξελίσσεται την Παρασκευή 27/11σε ένα ξενοδοχείο και πολυτελή βίλα στην περιοχή της Καλντέρας, στην Οία της Σαντορίνης, με την επωνυμία «Nikos Villas».

Στις εννέα το πρωί, η Πυροσβεστική κλήθηκε από περιοίκους για φωτιά που είχε ξεσπάσει στον χώρο. Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες εντόπισαν τον 69χρονο ιδιοκτήτη απανθρακωμένο, πίσω από την ρεσεψιόν της επιχείρησής του στην οποία διέμενε ταυτόχρονα.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά που έχει περιοριστεί στο σώμα του άτυχου άνδρα, επομένως φαίνεται πως δεν μεταδόθηκε σε αυτό από κάποιο άλλο σημείο. Επί τόπου κλήθηκε και η Αστυνομία.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ελληνική Αστυνομία, για να διαπιστώσει αν πρόκειται για ανθρωποκτονία, ωστόσο, δεν αποκλείεται το γεγονός να πρόκειται περί ατυχήματος.

Η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Λόγω της απανθράκωσης της σορού δεν είναι δυνατή εκ πρώτης όψεως η διαπίστωση αν υπάρχουν τυχόν τραύματα που προηγήθηκαν της φωτιάς, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί από τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ακολουθήσει.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...