«Θρίλερ» στη Λαμία: 45χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της από μαγκάλι

Παραλίγο να αποβεί μοιραία η προσπάθεια μιας 45χρονης γυναίκας στη Λαμία να ζεσταθεί, καθώς αφού άναψε το μαγκάλι, εισέπνευσε αναθυμιάσεις και έχασε τις αισθήσεις της.

Ευτυχώς, στάθηκε τυχερή, καθώς την εντόπισαν εγκαίρως και την έσωσαν ουσιαστικά την τελευταία στιγμή. Η γυναίκα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο LamiaReport, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (18/2) όταν η 45χρονη, η οποία διαμένει μόνη της, άναψε ένα μαγκάλι για να ζεσταθεί.

Νωρίς το μεσημέρι, οι δικοί της άνθρωποι, ανησυχώντας για εκείνη καθώς δεν απαντούσε στις απανωτές τηλεφωνικές κλήσεις που της έκαναν, ειδοποίησαν την αστυνομία και πήγαν στο σπίτι της. Εκεί, διαπίστωσαν ότι η οικεία ήταν κλειδωμένη με το κλειδί να βρίσκεται πίσω από την πόρτα, ενώ δεν παρουσιαζόταν κανένα σημείο ζωής από την 45χρονη.

Κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί φώναξαν αμέσως κλειδαρά, με τη βοήθεια του οποίου άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν τη γυναίκα σχεδόν αναίσθητη και το μαγκάλι αναμμένο.  Οι αναθυμιάσεις του είχαν «δηλητηριάσει» τη γυναίκα.

Έτσι, κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε εσπευσμένα στα επείγοντα. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι διέθετε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Το «θρίλερ» όμως είχε αίσιο τέλος, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν. Σημειώνεται πως η γυναίκα παραμένει σε νοσηλεία.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...