Θεσσαλονίκη: Κριτική στον Ζέρβα από την αντιπολίτευση για τη διαχείριση του κορονοϊού

Κριτική στη διοίκηση Ζέρβα και στον ίδιο τον δήμαρχο προσωπικά άσκησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα την πανδημία του κορονοϊού.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», κάλεσε τον δήμαρχο να παρουσιάσει το σχέδιο του Δήμου για την πανδημία, ενώ μίλησε για «επικοινωνιακές φιέστες» του κ. Ζέρβα με «ποδηλατόδρομους, εν πλω συναυλία και γλαστράκια».

«Αυτά δεν έπιασαν. Δεν νικήσατε τον κορονοϊό», τόνισε και αναρωτήθηκε εάν ο δήμαρχος θα αναλάβει ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν θέλετε να αναλάβετε ευθύνη ή δεν μπορείτε, φύγετε».

Ο Γιώργος Ορφανός, από τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», υποστήριξε πως ο δήμαρχος δεν κάλεσε ποτέ τους επικεφαλής των παρατάξεων προκειμένου από κοινού να συνεργαστούν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος, ο Σπύρος Βούγιας παρότρυνε τον κ. Ζέρβα να αποδεχτεί να συνεργαστεί με τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις.

Ο Βασίλης Γάκης από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» είπε πως «η διοίκηση δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται το πνεύμα ενότητας», ενώ ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» τόνισε προς τον κ. Ζέρβα πως «ο αυτοθαυμασμός είναι κακό πράγμα» και τον κατηγόρησε για το συνωστισμό πολιτών στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, από την «Οικολογία Αλληλεγγύη», στάθηκε στις αστικές συγκοινωνίες, ενώ ο Μιχάλης Γαζάκης, από την «Πόλη Ανάποδα – Δύναμη Ανατροπής», στις κινήσεις της κυβέρνησης που δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ μετά την πρώτη καραντίνα. Τέλος, ο Γιώργος Ρακκάς, από το «Μένουμε Θεσσαλονίκη», είπε προς τον κ. Ζέρβα πως «το ζήτημα δεν είναι αν βγαίνατε καθημερινά στα κανάλια, αλλά τι λέγατε, όταν βγαίνατε».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...