Θέμα… γενοκτονίας των Τούρκων του Μοριά το 1821 ανοίγουν τουρκικά ΜΜΕ (video)

Δεν σταματάει να… ανοίγει θέματα η τουρκική προπαγάνδα και αυτή τη φορά θέτει ζήτημα… γενοκτονίας των Τούρκων του Μοριά το 1821. Τη χρονιά που η Ελλάδα γιορτάζει 200 χρόνια από την Επανάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν 40.000 Τούρκοι σφαγιάστηκαν από Έλληνες το 1821.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, κάλεσε την Τρότη (23/02) τον δικό μας πρέσβη στην Άγκυρα να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ένα νεκροταφείο που βρέθηκε στη Χαλκιδική στη διάρκεια κατασκευαστικών έργων. Ο τούρκος πρέσβης ζήτησε, μεταξύ άλλων, να ταφούν οι σωροί με τις προβλεπόμενες μουσουλμανικές τελετές, να σημανθεί ο χώρος ως μουσουλμανικό νεκροταφείο και να σταματήσουν οι εργασίες.

Όλα αυτά, ενώ η Τουρκία βγαίνει… τσάρκα σε Αιγαίο και Μεσόγειο με 87 πλοία για την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα» την Πέμπτη (25/02).

Νέες παραβιάσεις

Παράλληλα, το βράδυ της Τρίτης (23/02), τουρκικά μαχητικά προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την ελληνική Πολεμική Αεροπορία. Αργά το απόγευμα, δύο ζεύγη τουρκικών μαχητικών τύπου F-16 εισήλθαν στην περιοχή μεταξύ Λήμνου και Λέσβου. Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 παρέμειναν στην περιοχή για περίπου 15 λεπτά. Αμέσως μετά απομακρύνθηκαν.

Όπως αναφέρεται η τουρκική πολεμική Αεροπορία έγινε αισθητή, καθώς τουρκικό μαχητικό «έσπασε» το φράγμα ήχου.

Υπενθυμίζεται ότι το ΓΕΕΘΑ διαψεύδει τα περί παρενόχλησης του τουρκικού «Cesme», ενώ νωρίτερα η Άγκυρα είχε κατηγορήσει την Αθήνα για αδιαλλαξία.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...