«Θέλω να κατέβω, τι κάνετε;» – Κοπέλα τρέπεται σε φυγή για να γλυτώσει τον έλεγχο αστυνομικών (video)

Σκηνικό απόδρασης μιας κοπέλας από τον έλεγχο της αστυνομίας, όταν της ζητήθηκε να επιδείξει το SMS που πιστοποιεί το λόγο μετακίνησής της, καταγράφηκε στην κάμερα και μεταδόθηκε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Η κοπέλα βρισκόταν σε λεωφορείο που κινούνταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, τη στιγμή που δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο όχημα για διενέργεια σχετικού ελέγχου για τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού.

«Θέλω να κατέβω» φώναξε η ίδια κατευθυνόμενη προς την έξοδο, όταν οι αστυνομικοί πήγαν να εισέλθουν από την μεσαία πόρτα του λεωφορείου που ήταν η μοναδική ανοιχτή.

Ένα εκ των δύο της ζήτησε να δείξει το μήνυμα, όμως εκείνη απάντησε «εγώ θέλω να κατέβω, σας παρακαλώ», με τον άνδρα της ΕΛΑΣ να προσπαθεί να τη συγκρατήσει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

«Θέλω να κατέβω, τι κάνετε;» συνέχισε να φωνάζει ενώ ο αστυνομικός της απάντησε «όχι, τι κάνετε, τον έλεγχο να κάνουμε», την ώρα που και οι δύο βρίσκονται έξω από το λεωφορείο.

Αποτέλεσμα του περιστατικού ήταν η κοπέλα να τραπεί σε φυγή, με τον αστυνομικό να απορεί… «καλά θα μας τρελάνει ρε;».

Οι αστυνομικοί δεν την κυνήγησαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, καθώς φοβήθηκαν για πιθανή πρόκληση ατυχήματος αν η κοπέλα επιχειρούσε να περάσει τρέχοντας την λεωφόρο Ποσειδώνος.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...