Τέλος στο θρίλερ με το πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια – Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα (video)

Ταυτοποίηση της σορού της άτυχης γυναίκας, που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για Κινέζα ηλικίας 38 ετών, της οποίας η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τις 17 Οκτωβρίου του 2020, από την περιοχή της ομόνοιας όπου διέμενε. Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν εξαρχής επικεντρώσει την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχαν δηλωθεί ως εξαφανισμένες.

Ωστόσο, πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση.

Η ιατροδικαστική εξέταση

Ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η ιατροδικαστική εξέταση και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις. Λόγω της κατάστασης του πτώματος, καθώς ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου εξακολουθεί να παραμένει απροσδιόριστη.

Παρόλα αυτά, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως λόγω της εικόνας που παρουσίαζε το πτώμα, κάτι τέτοιο δεν δύναται να πιστοποιηθεί και επίσημα.

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο ότι μεσολάβησε κάποιος χρόνος από τη στιγμή της δολοφονίας μέχρι τη στιγμή που ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν τη γυναίκα μέσα στη βαλίτσα και την πέταξαν στο σημείο που εντοπίστηκε.

Αναμένεται να ακολουθήσει τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν στον οργανισμό της κοπέλας υπάρχει οποιαδήποτε ουσία (λήψη ή χορήγηση με τη βία).

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...