Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Αυτό που μετράει περισσότερο αυτόν το διάστημα είναι τι θα κάνετε εσείς και τι θα αποφύγετε προκειμένου να μην επαναλάβετε στις σχέσεις σας λάθη του παρελθόντος, καθώς έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε πολύ γρήγορα και να αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Ομως είναι άδικο να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί το αποτέλεσμα είναι οι άλλοι να περνούν καλά κι εσείς να είστε οι χαμένοι. Δεν έχει σημασία αν μέσα από τέτοιες σχέσεις αποκομίζετε εμπειρίες και πληροφορίες, απ’ τη στιγμή που ψυχολογικά φθείρεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ενέργεια που θα σας πλημμυρίζει θα σας ωθήσει να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας, να έρθετε πιο κοντά είτε με τους φίλους είτε με τον σύντροφό σας, και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, αλλά και να απολαύσετε ό,τι έχετε στερηθεί εδώ και πολύ καιρό. Σταματήστε να ζητάτε σε μόνιμη βάση αποδείξεις αγάπης ή να σκορπίζετε χωρίς σκέψη όρκους αιώνιας πίστης. Τα λάθη που έχετε κάνει έρχονται στο μυαλό σας σαν ταινία, κάνοντάς σας να πιέζεστε ακόμα περισσότερο, αφού εξακολουθεί να σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε πως υπεύθυνοι για κάποια πράγματα που έχουν συμβεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα κι αν κάνουν την εμφάνισή τους άνθρωποι που έχετε ζήσει μαζί τους και νιώθετε οικεία, η άποψη που έχετε σχηματίσει για τις σχέσεις σας δεν πρόκειται να αλλάξει. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με σωστό τρόπο με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στις δύσκολες περιόδους που περνάτε κατά καιρούς. Εχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ενώ θα αποκτήσετε ακόμα ένα ατού για την ψυχολογία σας αλλά και για τις επαφές που θα κάνετε. Δείτε την ομορφιά που εκπέμπετε ως το δυνατό σας σημείο και θα πετύχετε πολλά στη συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο σωστός τρόπος έκφρασης θα σας δώσει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να τις κάνετε πιο ουσιαστικές. Βγάλτε από τη ζωή σας άτομα που σας δίνουν κάτι, αλλά σας απορροφούν ενέργεια και σας απομυζούν υλικά. Ορίστε εσείς τους κανόνες και τις προϋποθέσεις για την προσωπική σας σχέση, ώστε να μην παιχτούν μέσα στο μυαλό σας και στην καρδιά σας σενάρια. Ακούστε μόνο την εσωτερική σας φωνή και όχι συμβουλές τρίτων για προσωπικά ζητήματα. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, καθώς ο καθρέφτης φαίνεται να είναι κάπως σκληρός μαζί σας.

ΛΕΩΝ: Προτιμάτε να βρίσκετε εξιλαστήρια θύματα για τα σφάλματά σας, παρά να δείτε την πραγματικότητα. Πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε κατ’ αυτόν τον τρόπο και να αποκτήσετε αυτογνωσία για να προχωρήσετε μπροστά και να μη χάνετε χρόνο σε πισωγυρίσματα ή σε άρρωστες καταστάσεις. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε, καθώς αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες να ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά σας θέματα, αλλά ούτε για να προβείτε σε ανοίγματα. Εξάλλου, στην πορεία οι επιλογές σας θα είναι όσες ακριβώς χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχισμένοι και δημιουργικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ότι έχετε με κάποιους σχέσεις αίματος δεν σημαίνει πως αυτοί πρέπει να αποφασίζουν και να κρίνουν τι είναι το καλύτερο για εσάς, γιατί ακόμα κι αν κάνετε λάθη, πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι πραγματικά θέλετε, ακόμα κι αν το κάνετε εντελώς σαφές με τα λόγια σας. Πολλές φορές, όσο κι αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής, οι νόμοι της καρδιάς είναι πιο ισχυροί. Εχετε παραμελήσει αρκετά τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας και είναι καιρός να την προσέξετε περισσότερο, αντί να αφήνετε τον χρόνο να περνά.

ΖΥΓΟΣ: Οσο κι αν σας σπρώχνει το πάθος που έχετε μέσα σας, δεν είναι σίγουρο πως οι άλλοι το αντιλαμβάνονται έτσι και δεν έχουν υψηλές προσδοκίες για εσάς. Αν, πάλι, εσείς οι αδέσμευτοι θέλετε οπωσδήποτε να ζήσετε μια ριψοκίνδυνη σχέση, καλώς, αλλά μην κυνηγάτε τις δυσκολίες με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα που έχετε να απομυθοποιείτε τις καταστάσεις για να απολαύσετε τις στιγμές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πολύ περισσότερες απ’ ό,τι συνήθως, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε πισωγυρίσματα μόνο και μόνο να μην είστε μόνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε το μυαλό σας καθαρό από τα λόγια τρίτων και οι παρούσες καταστάσεις θα σας υποδείξουν ότι ο κύκλος του παρελθόντος έκλεισε οριστικά. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στο κατάλληλο πρόσωπο και να μην είστε ατομιστές, μια που έτσι κι αλλιώς βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση. Οσοι έχετε ήδη ταίρι στη ζωή σας θα πρέπει να προσέξετε τις κρίσεις ζήλιας που σας πιάνουν κατά διαστήματα. Η αλληλοκατανόηση που θα δείξετε μεταξύ σας θα ανανεώσει την αίσθηση της ασφάλειας και του ερωτισμού, δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε να τραβήξετε πιο κοντά τον σύντροφό σας με θεατρικές κινήσεις. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα, όσο πεζή κι αν σας φαίνεται, γιατί θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας, αλλά και να αποφύγετε «υφάλους». Μπορεί να έχετε διλήμματα για το τι είναι σωστό και τι λάθος, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε, αφού στο τέλος θα κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε. Η μοίρα θα επέμβει εκεί που χρειάζεται και θα σας υποδείξει τις καλύτερες κινήσεις. Ξεπεράστε το ατσαλάκωτο πρόσωπο που προσπαθείτε να δείξετε, ώστε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεπεράστε την κακή συνήθεια που έχετε να θέλετε να αρέσετε σε όλους και μάθετε να αρκείστε σε καλές σχέσεις ή φιλίες που έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές, γιατί ο κοινωνικός κύκλος σας δεν θα ανοίξει με άτομα που μπορούν να ποδοπατούν τα πάντα χωρίς τύψεις. Βέβαια, για ό,τι περνάτε δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Στην τροπή που πήραν τα πράγματα ίσως να έφταιγε και ο τρόπος σκέψης σας. Οπότε ξεκινήστε επανεξετάζοντας πρώτα τη δική σας συμπεριφορά και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Η διάθεσή σας θα είναι τέλεια, εφόσον φροντίσετε να νιώθετε ψυχικά γεμάτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να είστε πιο δεκτικοί στις ερωτικές προκλήσεις και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ίσως θελήσετε να ανοίξετε τις κρυφές πτυχές των συναισθημάτων σας, που σχεδόν πάντα τις κρατάτε κλειστές για να αποφύγετε ενδεχόμενες άσχημες συνέπειες. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αρχίσετε να επικοινωνείτε σε καλύτερο επίπεδο με τον σύντροφό σας και εκείνος θα μπορεί να διακρίνει με ευκολία σε εσάς πως πλέον έχετε μεγαλύτερη άνεση να συζητήσετε κάποια θέματα μεταξύ σας, τα οποία μέχρι τώρα απέφευγε συστηματικά, εξαιτίας της δικής σας άκαμπτης στάσης.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευτυχώς, αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θέλετε να είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας. Αντίθετα, επιθυμείτε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να μην ξεκινάτε έχοντας στο μυαλό σας την απόρριψη. Σαφώς τα κίνητρα που θα έχετε για να ακολουθήσετε έναν άλλον δρόμο από αυτόν που έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα θα είναι ποιοτικά και ενδιαφέροντα. Με όπλο σας την αίσθηση ελευθερίας μπορείτε να αποκαλυφτείτε περισσότερο συναισθηματικά, ενώ θα συναντήσετε άτομα που θα σας δείξουν μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τον έρωτα.

Πληροφορίες από το newsbreak.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...