Τα τουμπάρει ο Άδωνις για το λοκ ντάουν στη Θεσσαλονίκη, παίζοντας με τις λέξεις

Η κυνική ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη ότι η κυβέρνηση δεν επέβαλλε λοκ ντάουν στη Θεσσαλονίκη παρά τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων λόγω της… γιορτής του Αγίου Δημητρίου, η οποία αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης στα social media και προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις στο Μέγαρο Μαξίμου κι γι’ αυτό ακριβώς ο υπουργός Ανάπτυξης προέβη σε διευκρινιστική δήλωση.

Τι διευκρινίζει με τη γραπτή του δήλωση σε 153 λέξεις;

Ότι δεν εννοούσε την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, αλλά κάποιους άλλους λοιμωξιολόγους, αυτούς που βγαίνουν στα τηλεοπτικά δίκτυα, γιατί αν η Επιτροπή είχε εισηγηθεί για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη, τότε είναι αυτονόητο ότι θα είχε γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση. Και φυσικά φταίει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Την τόσο κρίσιμη ώρα για τον έλεγχο της πανδημίας και την κοινωνική ειρήνη και την προσπάθεια να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, αντί να προσπαθούν να βοηθήσουν για να ελέγξουμε αυτή την συμφορά, επιχειρούν διαστρεβλώνοντας τα δικά μου λόγια να πλήξουν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα.

Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής γιακαραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από την γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση.

Κατά συνέπεια, το μόνο που έχω να πω στον κύριο Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην Κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...