Τα τελευταία νέα για την παράλυση νοσηλεύτριας μετά το εμβόλιο – Τι ανέφερε ο Γιαννάκος (video)

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις δηλώσεις περί παράλυσης των κάτω άκρων 40χρονης νοσηλεύτριας μετά τον εμβολιασμό της.

Ο ίδιος, ανέφερε ότι η νοσηλεύτρια είναι καλύτερα στην υγεία της, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για την αποκατάστασή της. Επιπλέον, όπως υποστήριξε, στην περίπτωση που το πρόβλημα συνδέεται με το εμβόλιο θα πρέπει να διεκδικήσει αποζημίωση.

«Η συνάδελφος θα πρέπει να μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση από τις εταιρίες για την αποκατάστασή της που θα είναι χρονοβόρα» εφόσον η παράλυση οφείλεται σε παρενέργεια, τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

Μιλώντας στο Mega, ο Μιχάλης Γιαννάκος σημείωσε ότι η νοσηλεύτρια πλέον «νιώθει τα πόδια της» και «πατάει καλύτερα», ωστόσο η αποκατάστασή της υγείας της θα χρειαστεί χρόνο.

Επισήμανε ακόμη, ότι η 40χρονη, όπως είπε και η ίδια, δεν διαθέτει υποκείμενα νοσήματα και πως την περασμένη Τρίτη αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με την 2η δόση ανέβασε υψηλό πυρετό και υπέστη παράλυση κάτω άκρων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υποστήριξε πως η ίδια η υγειονομικός συνδέει το γεγονός με τον εμβολιασμό της.

«Είμαστε υπέρ του εμβολίου»

Ο ίδιος, τόνισε στη συνέχεια πως έχει κάνει το εμβόλιο και πως «είμαστε υπέρ του εμβολίου και καλούμε όλους να το κάνουν», ωστόσο υπάρχει ένα ποσοστό παρενεργειών και θα πρέπει να μάθουμε εάν το συγκεκριμένο γεγονός συνδέεται.

Εισαγγελική παρέμβαση

Σημειώνεται, ότι η αναφορά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για τη νοσηλεύτρια που όπως είπε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοιού παρέλυσε στα κάτω άκρα, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα για το περιστατικό.

Στόχος της προκαταρκτικής εξέτασης, που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, είναι να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων καθώς πριν αποφανθούν οι γιατροί ο κ. Γιαννακός φέρεται να εμφανίζεται βέβαιος πως το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην νοσηλεύτρια συνδέεται με το εμβόλιο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφερόμενος στην 40χρονη είπε πως ήταν «απολύτως καλά στην υγεία της» και συμπλήρωσε: «Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...