«Τα συστήματα έχουν βαλθεί να φάνε με κάθε θυσία τον Τσίπρα»

Τη συνομιλία του με δημοσιογράφο της νέας γενιάς αναφορικά με τις παρασκηνιακές διεργασίες υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα φέρνει στο φως ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, στη συνομιλία αυτή, ένας δημοσιογράφος του είπε ότι «μαθαίνω ότι τα συστήματα έχουν βαλθεί να φάνε με κάθε θυσία τον Τσίπρα […] Και συζητούν για ηγεσια απο Τσακαλώτο μέχρι Βαλντέν».

«Σκάω στα γέλια. “Γιατι γελας”;” με ρωτάει (σ.σ ο δημοσιογράφος). Φανταζεσαι να θέλανε να αντικαταστήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου με τους τάδε και τάδε…“, του απαντώ αναφέροντας δυο τρία ονόματα απο την τρίτη κατηγορία του τότε ΠΑΣΟΚ. “Ποιοί ήταν αυτοί;” με ρωτάει. “Ειδες”, του λέω. “Για να μην τους ξέρεις εσυ, δεν τους ξερει ούτε η μάνα τους. “Οι αρχηγοί δεν γίνονται. Γεννιούνται. Κι αν μερικοί “χτισθούν” απο συστήματα, έχουν μικρή διάρκεια επιβίωσης. Ετσι πιστεύω εγώ», σημειώνει στην ανάρτηση.

Στη συνέχεια, ο κ. Αντώναρος μπαίνει στο «ζουμί»:

«Τα “συστηματα” (αυτό που έλεγε ο Κώστας Καραμανλής πολύ πιο απλά κι εύστοχα “διαπλοκή”) είναι σαφές ότι θέλουν να κοντύνουν και — αν μπορέσουν — να κάνουν πέρα τον Αλέξη Τσίπρα. Γι΄αυτό κινητοποιούν Κοντονήδες, Βαλντέν κι όποιον άλλον μπορεί να φαντασθεί κανείς. Ο στόχος ευδιακριτος — κατά η δική μου προσωπική εκτίμηση: Επειδη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται στα μάτια τους “κουτσο άλογο” που αργά η γρήγορα θα σκοντάψει στα εμπόδια της διαδρομής, δεν θέλουν η εναλλακτική λύση να είναι ο Τσίπρας. Θέλουν να είναι κάποιος αλλος απο τον κεντροαριστερό χώρο. Γκρίζος, αχρωμος —= κι ενδεχομενως του χεριού τους. Τότε μόνο θα κινηθούν για να κάνουν το επόμενο βήμα: Να αντικαταστήσουν τον Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας με κάποιον που δεν θα κινδυνεύει να χάσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση απο τον γκρίζο διάδοχο του Τσίπρα. Η κι αν χάσει, να μην απειλείται η παντοκρατορία της “διαπλοκής” απο τον γκρίζο μετα-Τσίπρα».

«Θέλετε την πρόβλεψη μου: Ο Τσίπρας δεν ανατρέπεται. Αλλά θα πρέπει να αποδειξει ότι μπορει να ξεμπερδέψει — είτε πολιτικά αναίμακτα είτε όχι — απο τους ενδοκομματικούς και παρεμφερείς αμφισβητίες του», συνεχίζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγει:

«Το πολιτικό παιχνίδι γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον — τη στιγμή μάλιστα που η χώρα βυθίζεται όλο και πιο βαθειά στην οικονομική δυσπραγία. Στην ασυγκράτηση φτωχοποίηση. Στην εμπρακτη αμφισβήτηση της κοινωνικής ισορροπίας».

Η σχετική ανάρτηση:

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2831499323794748

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...