«Συστημένο» Κεφαλογιάννη σε Μητσοτάκη για Πάρνηθα: Πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα (video)

Αίσθηση προκαλεί μια δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αγαπημένη τακτική των στελεχών της ΝΔ να δικαιολογούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ακόμα κι αν υποπίπτει σε κάποιο εμφανές λάθος.

Σχολιάζοντας στο Kontra Channel τον θόρυβο που προκλήθηκε για τις πρόσφατες βόλτες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα και τις περίφημες φωτογραφίσεις του με πολίτες, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα σε ό,τι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Δε θα πρέπει να είναι προτεραιότητα μας το να συζητήσαμε για τις εικόνες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, την ώρα, μάλιστα, που έχουμε τόσους νεκρούς και διασωληνωμένους καθημερινά. Αντιλαμβάνομαι όμως πως η εικόνα μας, η εικόνα όλων των πολιτικών περνάει από κόσκινο, κρινόμαστε καθημερινά, και, όντως, κι εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα».

Στη συνέχεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε πως και η ίδια εργάζεται από το σπίτι τηρώντας τα μέτρα προστασίας. «Κι εγώ στο σπίτι μου βρίσκομαι όλη την δουλειά μου την κάνω από εδώ μέσω διαδικτύου και τηρώ τους κανόνες όπως μας τους έχουν δώσει οι ειδικοί».

Σχετικά με το άνοιγμα του τουρισμού και ερωτηθείσα κατά πόσο επηρέασε στο ξέσπασμα του δεύτερου κύματος κορονοϊού, υποστήριξε ότι την κατάσταση της πανδημίας δεν την έφερε μόνο ο τουρισμός αλλά συνολικά η χαλάρωση του καλοκαιριού.

Το σχετικό απόσπασμα στο 7.00 του βίντεο:

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...