ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρει ο Χρυσοχοΐδης;

Αναφορικά με τα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου υπό την ευθύνη του υπουργού Προστασίας του ΠολίτηΜιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε σε ανακοίνωσή του ως εξής:

«Ο συμπονετικός κ. Χρυσοχοΐδης στη χθεσινή του συνέντευξη το βράδυ δεν είπε κουβέντα για την υποτιθέμενη απόφαση να αρθεί το πρόστιμο στη γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο».

Η ανακοίνωση τονίζει ακόμα ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «σήμερα, αφού αναγκάστηκε μετά την κατακραυγή να μαζέψει άρον – άρον το αδιανόητο πρόστιμο, ζητάει και τα ρέστα από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επειδή τόλμησε να επικοινωνήσει χθες το βράδυ μαζί της και να πει το αυτονόητο, ότι πρέπει να ακυρωθεί το πρόστιμο. Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο κ. Χρυσοχοΐδης;».

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα του εορτασμού του Πολυτεχνείου, αστυνομικοί  βεβαίωσαν πως επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ σε μια γυναίκα που πήγε μόνη της να αφήσει  ένα λουλούδι στο χώρο.

Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη κατακραυγή των πολιτών, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε προσωπικά με την γυναίκα κατόπιν τηλεφωνήματος, με αποτέλεσμα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης να δώσει οδηγία ώστε να μην βεβαιωθεί το πρόστιμο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...