ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα μέσα μαζικής μεταφοράς

«Πυρά» αναφορικά με τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάνοντας λόγο για «ανεύθυνη πολιτική», σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

«Την ώρα που ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, δηλώνει πως “οι μολύνσεις δεν συμβαίνουν κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στα λεωφορεία, στα τρένα και στη δουλειά“, η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα ΜΜΜ» αναφέρει στην ανακοίνωση.

Όπως σχολίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ισχυρίζεται ότι στα λεωφορεία δεν κολλάει, ενώ ο κ. Μητσοτάκης, πριν από λίγες ημέρες, παραποιούσε στοιχεία γαλλικής μελέτης για να πείσει ότι αρκεί το κυβερνητικό “κάναμε ό,τι μπορούσαμε στις αστικές συγκοινωνίες“».

«Ακόμα τα 300 πρώτα λεωφορεία αναμένονται από τον Μάρτιο, και μέχρι τότε οι πολίτες θα συνεχίζουν να στοιβάζονται στα ΜΜΜ», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καταλήγει:

«Μπροστά στον κίνδυνο ενός τρίτου κύματος της πανδημίας η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον ανορθολογισμό των στελεχών της και να αρνείται την πραγματικότητα, που περιγράφεται με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
[Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του…

Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...