ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Η «ανεμελιά» του είναι η κυνική ομολογία της αποτυχίας του

Για «συνέντευξη-απολογία» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην οποία σχολιάζεται πως «η ‘ανεμελιά’ του κ. Μητσοτάκη είναι η κυνική ομολογία της αποτυχίας του».

«Τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του πανηγυρίζουν πως τα έχουν κάνει όλα τέλεια. Υπό το βάρος των δραματικών εξελίξεων, με το ΕΣΥ υπό κατάρρευση, την πανδημία εκτός ελέγχου και τις ανθρώπινες απώλειες να είναι σχεδόν τριψήφιες καθημερινά, ο κ. Μητσοτάκης σύρθηκε στη σημερινή συνέντευξη – απολογία», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Για ακόμα μία φορά κούνησε το δάχτυλο στους πολίτες για ‘στιγμές ανεμελιάς’ για να κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωσή της, ενώ καταγράφει τέσσερις «παραδοχές» που «δεν κρύβονται»:

1. Ότι δεν προετοίμασε τη χώρα για το δεύτερο κύμα γιατί επαναπαύτηκε

2. Ότι η Θεσσαλονίκη και η βόρεια Ελλάδα έπρεπε να έχουν κλείσει νωρίτερα

3. Ότι υπάρχει «υποσύστημα» καταγραφής του ΕΟΔΥ

4. Ότι μπορεί να υπάρχει χρονική καθυστέρηση στην καταγραφή ενός κρούσματος.

«Η ‘ανεμελιά’ του κ. Μητσοτάκη είναι η κυνική ομολογία της αποτυχίας του. Δυστυχώς έχει δραματικές επιπτώσεις για τη χώρα και τη δημόσια Υγεία» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και καταλήγει:

«Όταν λες ‘να κρατήσουμε το ΕΣΥ όρθιο’, το ελάχιστο που περιμένει κανείς, είναι να κάνεις πράξη τα αυτονόητα: Προσλήψεις γιατρών, επιτάξεις ιδιωτικών ΜΕΘ, συνταγογράφηση των τεστ που διαρκώς μειώνονται και πληρωμή των εφημεριών των υγειονομικών, τις οποίες αρνήθηκε στη Βουλή. Ας σταματήσει επιτέλους τον φαρισαϊσμό».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...