Συνελήφθη ο «Βίκινγκ» που εισέβαλε στο Καπιτώλιο κι έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο (video)

Δεν είχε απλώς τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας που αντιστοιχούν στον κάθε άνθρωπο σύμφωνα με τον Άντι Γουόρχολ, αλλά πολύ περισσότερα. Και σίγουρα, όχι για καλό λόγο.

Βίντεο και φωτογραφίες που τον δείχνουν στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο έκαναν τον γύρο του κόσμου και έπαιξαν από τις ίδιες τις ΗΠΑ μέχρι την… Αμερικανική Σαμόα. Η προβιά, το βαμμένο στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας πρόσωπο, τα κέρατα, το δόρυ δεν ήταν άλλωστε τυχαία.

Ο 32χρονος Τζέικ Αντζέλι, όπως είναι ευρέως γνωστός ή Άντονι Τσάνσλεϊ, όπως λέγεται στην πραγματικότητα, αυτό είχε πάντα στόχο. Να τραβά τα βλέμματα. Και το κατάφερνε σε κάθε διαμαρτυρία, σε κάθε πορεία συμπαράστασης υπέρ του Τραμπ. Μόνο που αυτή τη φορά το πλήρωσε.

Σύμφωνα με ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ο Τσάνσλεϊ, κάτοικος Αριζόνα και μέλος του ακροδεξιού κινήματος QAnon συνελήφθη από τις Αρχές και κρατείται, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να βρεθεί στη φυλακή.

Το δε QAnon, ένα κίνημα που θεωρεί τον Τραμπ «ήρωα», υποστηρίζοντας μια θεωρία συνωμοσίας που θέλει τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ να διεξάγει κρυφό πόλεμο εναντίον μιας ελίτ παιδόφιλων που υποστηρίζουν τον σατανά και οι οποίοι κατέχουν θέσεις στην κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και τα μίντια, χάνει το πιο διάσημο στέλεχός του.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...