Συνεχίζει να προκαλεί ο Ερντογάν: Στη Σμύρνη ξέρουν καλά τι σημαίνει ομαδικές σφαγές (video)

Φαίνεται πως ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξακολουθεί να τα «βάζει» με την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς προχώρησε σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, κατά την ομιλία του την Τετάρτη (24/2)

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αντικείμενο των προκλητικών αναφορών του αποτέλεσαν τα γεγονότα του 1922 με την καταστροφή της Σμύρνης, λέγοντας ότι είχε γίνει εισβολή και ομαδικές σφαγές καθώς και ότι οι κάτοικοι της Σμύρνης γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη πριν 100 χρόνια.

«Χαλάσαμε τα όνειρά τους και παράλληλα θα χαλάσουμε και τα όνειρα παρόμοιων ενεργειών που γίνονται στα νοτιοανατολικά σύνορά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά..

Όσον αφορά στην Ευρώπη, την κατηγόρησε ότι βρίσκεται «στο ίδιο κρεβάτι με τρομοκρατικές οργανώσεις» συνεχίζοντας τις προκλητικές δηλώσεις του, τις οποίες συμμερίζονται οι περισσότεροι τούρκοι αξιωματούχοι.

Επίσης, ο τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε δριμύτατα κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, αποκαλώντας το «φασιστικό» κόμμα «που βαδίζει χέρι-χέρι με το φιλο-κουρδικό κόμμα από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη». Υποσχέθηκε, ακόμα, ότι θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο των 13 τούρκων πολιτών που σκοτώθηκαν από το ΡΚΚ στην περιοχή Γκάρα του βόρειου Ιράκ κατά τη διάρκεια επιχείρησης του τουρκικού στρατού.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...