Συναγερμός στη Γερμανία: Τρεις τραυματίες από έκρηξη βόμβας στην έδρα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (170/2) στην έδρα της αλυσίδας «Lidl» στο Νέκαρσουλμ, που βρίσκεται στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης της Γερμανίας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε περίπου στις 3 μ.μ. (τοπική ώρα), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Ντάνιελ Φέσλερ, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι 100 μεταφέρθηκαν έξω από το κτήριο για λόγους ασφαλείας. Τα κεντρικά γραφεία της Lidl αποκλείστηκαν από τις αρχές, ενώ ένας πυροτεχνουργός εισήλθε στον χώρο γύρω στις 4:30 μ.μ. (τοπική ώρα).

Άλλος εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Gerald Olma, δήλωσε στη γερμανική BILD ότι: «Ήταν πιθανώς ένα πακέτο ή μια επιστολή-βόμβα». Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, πρόκειται για ένα πακέτο που άνοιξε ένας ανυποψίαστος υπάλληλος, ο οποίος και έφερε τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο εκπρόσωπος, αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει αν το περιστατικό σχετίζεται με έκρηξη που σημειώθηκε την προηγούμενη ημέρα σε αποθήκη εμπορευμάτων στο Επελχάιμ, 60 χλμ μακριά από το Νέκαρσουλμ.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει καμία πληροφορία για το ενδεχόμενο η εταιρεία να έχει δεχτεί απειλές ή να έχει υπάρξει απόπειρα εκβιασμού.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...