Συγκλονίζει βίντεο-ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση με βέλος σε σκύλο στην Πετρούπολη (video)

Ιδιαίτερα σοκαριστικά είναι τα πλάνα από την αποτρόπαιη επίθεση σε βάρος ενός σκύλου στην Πετρούπολη, από άγνωστο δράστη που έφερε βαλίστρα και θανάτωσε με βέλος ένα πίτμπουλ στην αυλή όπου έμενε.

Υπενθυμίζεται ότι ο ζωοκτόνος, που φορούσε κουκούλα και μάσκα, έριξε βέλος με τόξο στον λαιμό ενός 2.5 ετών σκύλου που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του στην Πετρούπολη, την Πέμπτη (04/02), ενώ το άτυχο τετράποδο ξεψύχησε την επόμενη μέρα από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο.

Κάμερες ασφαλείας, κατέγραψαν τον δράστη, ο οποίος μετά τη φρικτή πράξη του έφυγε τρέχοντας κρατώντας τη βαλίστρα και τα βέλη, στο δάσος του Αγ. Δημητρίου. Παρότι κινητοποιήθηκαν άτομα που βρίσκονταν στην περιοχή για να τον ακινητοποιήσουν, αυτός κατάφερε να διαφύγει.

Όπως σημειώνει στο LIVE NEWS ο Αλέξανδρος Νιτσόλας, ιδιοκτήτης σκύλου, δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να σκότωσε το κατοικίδιό του, ενώ αποκάλυψε ότι είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν στα δύο του σκυλιά.

Ο δράστης αναζητείται για κακούργημα. Υπενθυμίζεται. ότι και ο βασανισμός των ζώων μετατράπηκε σε κακούργημα, με πολύ πιο αυστηρές ποινές με βάση τη νέα τροπολογία.

Πηγή: MEGA

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...