Συγκλονίζει βίντεο από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τους κινδύνους στο διαδίκτυο (video)

Μια συγκλονιστική έρευνα παρουσίασε το «Χαμόγελο του παιδιού», για τη διεξαγωγή της οποίας, μια εργαζόμενη του, μπήκε σε δημοφιλή πλατφόρμα που χρησιμοποιούν χιλιάδες παιδιά παριστάνοντας πως είναι 16χρονη.

«Μπήκαμε σε γνωστή πλατφόρμα που μπαίνουν τα παιδιά και πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις με τυχαίους χρήστες για να διαπιστώσουμε τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν», αυτό αναφέρει η περιγραφή του βίντεο, που έχει αναρτήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα social media.

Η εργαζόμενη του «Χαμόγελου», λοιπόν, παρουσιάστηκε ως μια κοπέλα 16 ετών και τα όσα άκουσε και είδε από τις συνομιλίες στις οποίες συμμετείχε, είναι πραγματικά σοκαριστικά. Σημειώνεται πως η εικόνα και οι φωνές των συνομιλητών της έχουν αλλοιωθεί με τεχνική επεξεργασία.

Από το «έλα φύγε. Είσαι μπάζο» στο «θες να βγάλεις τη ζακέτα;»

Στην πρώτη συνομιλία της, η κοπέλα είπε απλά «γεια» για να πάρει την εξής απάντηση: «Πώς είσαι έτσι.

«Τι εννοείς;» ρώτησε και ο συνομιλητής της απάντησε: «Πώς είναι έτσι η μούρη σου; Φύγε από ‘δω, δεν είναι γι’ αυτά τα μέρη. Βγες να μπει κάνας άλλος που αξίζει».

Η κοπέλα απαντά με τις απορίες που θα είχε ο καθένας, αλλά ο συνομιλητής της είναι ανένδοτος: «Έλα φύγε. Είσαι μπάζο, είσαι μπάζο. Έλα φύγε γιατί βαριέμαι να πατήσω και το κουμπί μαζί σου».

Έπειτα, επόμενος συνομιλητής ένας νεαρός που μετά το… κομπλιμέντο «ωραία ζακέτα», τη ρώτησε: «Θες να βγάλεις τη ζακέτα;».

«Γιατί να τη βγάλω απάντησε η κοπέλα κι εκείνος είπε: «Για να σε δω λίγο παραπάνω. Βγάλτην να βγάλουμε κάνα story. Έλα, δείξε κάτι παραπάνω. Θα σε βγάλουμε βίντεο, θα σε δουν όλοι».

Η κοπέλα ανέφερε ότι δεν θέλει και τότε… ακολούθησαν οι απειλές. «Σ’ έχω ήδη βίντεο, οπότε πρέπει να βγάλεις και κάτι παραπάνω. Ή θα βγάλεις κάτι παραπάνω, ή θα ανέβει το βίντεό σου στο Instagram! Αν βγάλεις κάτι παραπάνω, δε θα σε δει κανείς. Θα σε δω μόνο εγώ».

Η κοπέλα τελικά έβγαλε τη ζακέτα και φυσικά ο νεαρός ζήτησε… να βγουν κι άλλα, ενώ όταν εκείνη είπε πως θα κινηθεί νομικά, ο νεαρός δε μοιάζει να αγχώθηκε καθόλου.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο επικίνδυνα…

Στην συνέχεια, το βίντεο παίρνει ακόμη πιο επικίνδυνη τροπή, καθώς σε διάλογο με άνδρα που δηλώνει 18 ετών – η κοπέλα του είπε ότι είναι 17 – εκείνος είπε: «Ξέρεις τι; Δεν ξέρω αν η @@@@ μου είναι μεγάλη ή μικρή. Αυτό που ακούς. Δεν ξέρω. Γίνεται απλά να τη δεις και να μου πεις αν είναι μεγάλη ή μικρή για σένα;».

Ακολούθως, άνδρας που δήλωσε 27 ετών, ρωτά την κοπέλα (που του λέει ότι είναι 16): «Φαντάζομαι δεν έχεις ολοκληρώσει». Η κοπέλα ρωτάει «γιατί ρωτάς κι εκείνος συνέχισε: «Ποιο είναι το όριό σου;». Εκείνη του απαντά πως το όριό της είναι το… νόμιμο και αυτός της είπε: «Είναι λίγο τρομακτικό αυτό που λες. Με κάνεις να νιώθω γέρος».

Η κοπέλα του απάντησε έπειτα πως «για κάποιο λόγο όμως έχουν γραφτεί οι νόμοι». Και πήρε την εξής απάντηση: «Για κάποιον άλλο δεν τηρούνται»!

Αυτό είναι το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...