Συγκλονίζει τροχαίο στη Νέα Ιωνία – Πώς οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό (video)

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (08/01) στη Νέα Ιωνία, με πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν οδηγό από το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο έγινε στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως. Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη ώστε να βγάλουν τον οδηγό από το «σμπαραλιασμένο όχημα», που φέρεται να είχε κάνει τούμπες.

Χωρίς να είναι γνωστό τι ακριβώς συνέβη, το όχημα φέρεται να βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε σφοδρά στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή επτά πυροσβεστών και τριών οχημάτων προκειμένου να αποτρέψουν την φωτιά και να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Από τις εικόνες φαίνεται, πάντως, πως το όχημα ανετράπη, καθώς παραμορφώθηκε και η οροφή του. Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν τροχό προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

«Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός τραυματισμένου ατόμου από ΕΙΧ αυτοκίνητο, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως στη Νέα Ιωνία. Επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα», σημείωνε η ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter.

(πληροφορίες από STAR)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...