Στον ανακριτή σήμερα οι επτά ανήλικοι που κατηγορούνται για ασέλγεια εις βάρος 14χρονης (video)

Στον ανακριτή θα βρεθούν το πρωί της Δευτέρας οι επτά ανήλικοι ηλικίας από 13 έως 16 ετών που φέρονται να ασέλγησαν εις βάρος 14χρονης, λόγος για τον οποίο συνελήφθησαν και κρατούνται.

Όπως έχει καταγγείλει η μαθήτρια Γ’ Γυμνασίου, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, στην Περαία Θεσσαλονίκης, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Η κοπέλα φέρεται να είχε φιλική σχέση με έναν από τους φερόμενους ως δράστες, ο οποίος είναι συνομήλικός της και κατηγορείται ότι ήταν αυτός που την προσκάλεσε στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Σε αυτό εκτιμάται ότι νωρίτερα βρίσκονταν κι άλλοι έφηβοι, εκτός από την ομάδα των δραστών. Ωστόσο, όταν αποχώρησαν και η κοπέλα έμεινε μόνη με τους επτά, αυτοί άρχισαν να την εκφοβίζουν. Τότε όλοι μαζί, με τη χρήση βίας, προχώρησαν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η Αστυνομία συνέλαβε τους επτά εφήβους, έξι Ελληνες κι έναν Αλβανό, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...