Στον ανακριτή ο «ψευτογιατρός» – Απολογία για 12 ανθρωποκτονίες (video)

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου ο γιατρός – «μαϊμού», ύστερα από προθεσμία που είχε λάβει τον περασμένο Δεκέμβριο για να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο 47χρόνος, ο οποίος φέρεται να προσποιούνταν τον γιατρό σε άτομα με σοβαρές ασθένειες, μια είδηση που συγκλόνισε τη χώρα το περασμένο καλοκαίρι, αναμένεται να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή Αθηνών.

Δεν αποκλείεται, να ζητήσει πρόσθετο χρόνο, καθώς πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες ασθενών που ακολούθησαν τις οδηγίες του και τελικά έχασαν τη ζωή τους, όπως αναφέρει το Mega.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται πλέον για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της αντιποιήσεως ιατρικού επαγγέλματος, της απάτης, όλα σε βαθμό κακουργήματος.

Ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινές για κάθε ανθρωποκτονία ισοβίου καθείρξεως και για κάθε ένα από τα υπόλοιπα κακουργήματα πρόσκαιρου καθείρξεως μέχρι 15 ετών.

Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βρίσκονται επίσης 15 ακόμα πρόσωπα, στα οποία καταλογίζονται  ευθύνες για συνέργεια στις πράξεις του «ψευτογιατρού». Όλοι εξ’ αυτών έχουν απολογηθεί και αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...