Στη Ρωσία έκαναν πάρτι με… μπικίνι στους… -39 βαθμούς Κελσίου (video)

«Κρατηθείτε, το καλοκαίρι πλησιάζει» ήταν το σύνθημα μιας ιδιαίτερα τολμηρής παρέας νέων στη Ρωσία.

Μερικά αγόρια και κορίτσια, φαίνεται πως ακόμα και στους -39 βαθμούς Κελσίου εν μέσω Δεκέμβρη, όχι μόνο ανυπομονούν για το καλοκαίρι, αλλά… το δείχνουν κιόλας!

Έτσι, φόρεσαν τα μαγιό τους, ορισμένοι ακόμα και σαγιονάρες και ξεχύθηκαν στους χιονισμένους δρόμους της πόλης Τομσκ, στην παγωμένη Σιβηρία, για ένα… υπαίθριο «πάρτι με μαγιό».

Σύμφωνα με το Russia Today, ακόμα και οι πιο συνηθισμένοι στο ψύχος Ρώσοι εξεπλάγησαν από την κίνηση των νεαρών, που χόρεψαν σχεδόν γυμνοί με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους -39 βαθμούς Κελσίου.

Η παρέα ανέβασε στο Instagram βίντεο με σκηνές από το πάρτι, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα γενέθλια ενός εκ της παρέας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κλιπ με τον χορό μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε χιονισμένη πλατεία και τον… αχνό να βγαίνει από τα στόματα τους, έγινε viral.

Όπως επισημαίνει το RT, ο εορτάζων περίμενε επίτηδες μια ιδιαίτερα παγωμένη μέρα για να τραβήξει το βίντεο.

«Ο καιρός μας έκανε τη χάρη και μας εξασφάλισε ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία για την ιδέα μου», γράφει ο νεαρός. Το ρωσικό μέσο επιβεβαίωσε, μετά από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ότι το βίντεο είναι αληθινό.

Δεν είναι γνωστό αν κάποιο από τα άτομα χρειάστηκε ιατρική βοήθεια μετά το ιδιαίτερο πάρτι. Ωστόσο, τα παιδιά σίγουρα κατόρθωσαν να τραβήξουν τα βλέμματα αρκετών συμπολιτών τους, που παραπονέθηκαν επειδή… δεν τους κάλεσε κανείς!

Φωτογραφία: Instagram stroev_ilya70

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...