Στενεύουν τα περιθώρια για τον 24χρονο ράπερ – Τι αποκαλύπτει φίλος του (video)

Παραμένει αγνοούμενος για τέταρτη ημέρα ο 24χρονος ράπερ Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρο Μανιφάβα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (08/02) στη Θεσσαλονίκηενώ την Τετάρτη εκδόθηκε και silver alert.

Για την εξαφάνιση του φίλου του 24χρονου ράπερ μίλησε φίλος του στο MEGA, ο Γιώργος Σεργιώτης. Σύμφωνα με τον κ. Σεργιώτη, η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον 24χρονο ήταν την Δευτέρα (8/2) περίπου δύο ώρες πριν δημοσιευτεί το βίντεο του νεαρού όπου εκφράζει την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ερωτηθείς αν η εξαφάνισή του Lamanif πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, ο κ. Σεργιώτης υποστήριξε πως «δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του» ενώ όπως δήλωσε, στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δεν είναι ο Λάμπρος αλλά ο ίδιος.

Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν τη γνώριζε, ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη.

Μανώλης Σφακιανάκης: Όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται

Στις έρευνες για τον ράπερ συμμετέχει και το CSII Institute, που διευθύνει ο Μανώλης Σφακιανάκης. Όπως τόνισε στο Mega «στο διαδίκτυο δεν μπορεί να διαγράψει κανείς τίποτα» και ότι όλα στα στοιχεία εξετάζονται ενώ δήλωσε πως ο Λάμπρος είναι πολύ ανησυχητικό ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί.

«Όταν κάποιος γράψει ή πει κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο ράπερ στο τελευταίο του μήνυμα, πολύ δύσκολα δεν προχωράει στο να το κάνει. Αυτό δείχνει η εμπειρία μου από τέτοιου είδους υποθέσεις. Με λίγα λόγια, όταν κάποιος γράψει και στη συνέχεια διαβάσει την αναγγελία του θανάτου του, είναι σπάνιο να μην προχωρήσει. Έτσι όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται» τονίζει.

Τέλος επεσήμανε πως η οικογένεια του 24χρονου είναι σε απόγνωση και ο πατέρας του τον αναζητά με κάθε τρόπο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...