Σταϊκούρας, ο… νευρικός – «Γαλάζια» γκρίνια για τη συμπεριφορά του

Παράπονα για τη συμπεριφορά του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα φαίνεται πως κάνουν αρκετοί υπουργοί, οι οποίοι, μάλιστα, φέρεται να λένε ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν μαζί του σε βασικά διυπουργικά θέματα.

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», η οποία, επικαλούμενη πηγές της, σημειώνει ότι ο κ. Σταϊκούρας «είναι από τους πιο νευρικούς υπουργούς της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα» και πως «όλα του φταίνε».

«Η νευρικότητα μάλιστα φαίνεται και στη σχέση με τους συναδέλφους του, καθώς πολλοί διαμαρτύρονται πως δεν μπορούν να συνεργαστούν μαζί του σε βασικά διυπουργικά θέματα…», καταλήγει το δημοσίευμα.

Για την ιστορία, υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο που έγινε τέλη Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε σε τεταμένο κλίμα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει το μήνυμα ότι «δεν είναι πολιτικά και ηθικά αποδεκτό» οποιοσδήποτε υπουργός -μεταξύ άλλων- «να αποφεύγει να στηρίζει επιλογές της κυβέρνησης». Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωσή του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Σταϊκούρας εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη διαφωνία του με την κυβερνητική γραμμή στο Προσφυγικό και με τον αρμόδιο υπουργό Νότη Μηταράκη. Κι αυτό γιατί πρόκειται να γίνει επέκταση της προσφυγικής δομής που υπάρχει στην περιφέρεια εκλογής του, τη Φθιώτιδα.

Μια ημέρα μετά, υπήρξε διαρροή από το Μαξίμου περί δυσαρέσκειας για το πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών, με κυβερνητικούς κύκλους να του «χρεώνουν» ότι μίλησε ως βουλευτής Φθιώτιδας για ένα θέμα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για κυβέρνηση-«Δελφινάριο». Σύμφωνα με πληροφορίες, η δυσαρέσκεια του Μαξίμου γνωστοποιήθηκε τηλεφωνικά και στον ίδιο τον κ. Σταϊκούρα.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...