Σοβαρό τροχαίο κατά τη διάρκεια παρακολούθησης για ναρκωτικά – Στη ΜΕΘ μια αστυνομικός

Μία αστυνόμος της Δίωξης Ναρκωτικών, που βρισκόταν σε επιχείρηση στη Βάρη – Κορωπίου είναι τραυματισμένη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο ατύχημα με πολλά ερωτηματικά. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της. Τραυματίστηκε ακόμα ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν ο οδηγός της μηχανής τους… Κατά την επιχείρηση έγιναν έξι συλλήψεις.

Η αστυνομικός βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που γινόταν η επιχείρηση και ο έλεγχος σε αυτοκίνητο, όταν την εμβόλισε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα. Η οδηγός κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έπεσε πάνω στη μηχανή της αστυνομικού.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Βούλα, το μεσημέρι της Πέμπτης (03/12.2020), την ώρα που δυο αστυνομικοί της Δίωξης επέβαιναν σε μηχανή, παρακολουθούσαν αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών. Την ίδια ώρα φέρεται να γινόταν έφοδος και σε μία αποθήκη στην ίδια περιοχή από τη Δίωξη Ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό, η παρακολούθηση του αυτοκινήτου των υπόπτων γινόταν στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στα νότια προάστια, η οποία επέφερε έξι συλλήψεις. Οι δυο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στο τροχαίο επέβαιναν σε μηχανή και παρακολουθούσαν τους υπόπτους από απόσταση.

Τη στιγμή που έψαχναν την ευκαιρία για επιχείρηση με σκοπό τη σύλληψη των δυο υπόπτων, ένα αυτοκίνητο, που δεν συμμετείχε στην παρακολούθηση και ανήκει σε μια γυναίκα, χτύπησε τη μηχανή των αστυνομικών, με αποτέλεσμα τα δυο στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών να βρεθούν στον δρόμο και να τραυματιστούν.

Όπως αναφέρθηκε, η νεαρή αστυνομικός έχει χτυπήσει σοβαρά και κρίθηκε αναγκαίο να μπει αμέσως στην Εντατική, προκειμένου να χειρουργηθεί. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Η οδηγός που χτύπησε τη μηχανή των δυο αστυνομικών δήλωσε στην πρώτη της κατάθεση πως δεν κατάλαβε πως της έφυγε το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθεί το τροχαίο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...