Σκαρφάλωσε στο φτερό αεροπλάνου λίγο πριν την απογείωση – Επεισοδιακή σύλληψη (video)

Τα βίντεο που τράβηξαν οι επιβάτες του αεροπλάνου στα κινητά τους δείχνουν τον άνδρα να σκαρφαλώνει στο φτερό του αεροσκάφους λίγη ώρα πριν από την προγραμματισμένη απογείωση.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας συνέλαβε τον άνδρα που βρέθηκε να κρατιέται από το φτερό του αεροσκάφους της Alaska Airlines. Το αεροπλάνο βρισκόταν στο διάδρομο απογείωσης το απόγευμα του Σαββάτου (12/12/2020), σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Σε ένα σημείο, σηκώνει τα παντζάκια του παντελονιού του και πετά τα παπούτσια του στους αστυνομικούς που τον καλούσαν να κατέβει.

Στη συνέχεια προσπαθεί να ανέβει ακόμα ψηλότερα.

Μια ομάδα αξιωματικών προσπαθούν να τον φτάσουν πάνω στο φτερό, αλλά προτού τον προσεγγίσουν, εκείνος χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος και φαίνεται να χτυπά το κεφάλι του.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες του παρείχαν βοήθεια. Στη συνέχεια συνελήφθη. Η αεροπορική εταιρεία σε δήλωση προς την KTNV ανέφερε ότι το αεροπλάνο ετοιμαζόταν για απογείωση με προορισμό το Πόρτλαντ καθώς ο άντρας το πλησίασε.

Η αστυνομία κλήθηκε και η αεροπορική εταιρεία συνεργάζεται με την επιβολή του νόμου στην έρευνα.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...